Kunder, kolleger og samarbeidspartnere

Korona-viruset setter hele samfunnet i en svært krevende situasjon.

For kontorene i Revisorgruppen, er det viktigste nå å beskytte medmennesker mot å bli alvorlig syke. Vi vil alle bidra i den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av viruset. Som ledd i innsatsen mot spredning av korona-viruset vil de fleste av medarbeiderne på kontorene våre, jobbe hjemmefra inntil videre.

Vi ønsker derfor at våre kunder og forbindelser tar elektronisk kontakt, fremfor fysisk besøk på våre kontorer.  Det vil ikke bli gjennomført eksterne møter i en periode, men vi vil kunne gjennomføre møter elektronisk.

Vi ønsker i denne situasjonen å understreke at vi jobber for fullt med å bistå kundene våre på best mulig måte. Vi er tilgjengelige både på mail og mobiltelefon.

Mange bedrifter er fortvilet over de akutte konsekvensene av korona-viruset. Ingen av oss har full oversikt over utviklingen fremover nå og konsekvensene for oss alle, men vi legger opp til å gjøre det som står i vår makt for å komme gjennom dette.

Alle kontorene i Revisorgruppen er operative fra hjemmekontor. Vi fortsetter driften som normalt og følger utviklingen og regjeringens tiltak tett.

Det er viktig for oss at dere vet at dere har vår fulle tilgjengelighet. Vi har tro på at vi sammen skal evne å komme gjennom denne ekstraordinære situasjonen.

De beste ønsker til deg, dine kolleger og dine nærmeste i denne vanskelige tiden.