Karriere

Liker du tall og mennesker?

Rg er alltid på jakt etter dyktige, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere som kan takle hektiske arbeidsdager med utfordringer og muligheter. Vi tilbyr gode arbeidsmiljøer, varierte kundeoppdrag og legger stor vekt på faglig utvikling og selvstendighet. Vi søker medarbeidere som i tillegg til den faglige kompetansen, har gode kommunikasjonsevner og ser verdien av å bidra til et godt fagmiljø til det beste for våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger.

Er du nyutdannet revisor, erfaren revisor med eller uten egen portefølje, er du en interessant person for oss. Har du noen spørsmål ta kontakt med ditt lokale kontor eller ønsket arbeidssted i dag.

Ta kontakt

Vi er i sterk vekst. Til våre kontorer i Namsos og Steinkjer søker vi medarbeidere til revisjon og rådgivning

Revisorgruppen Namdal – Innherred AS har avdeling i Namsos og Steinkjer med til sammen 4 ansatte. Selskapet har en bred revisjonsportefølje der de fleste er fra nordlige deler av Trøndelag. Vi utfører revisjon og rådgivning og har kunder fra de fleste bransjer. Hovedtyngden av våre kunder er små og mellomstore bedrifter. Vi søker nye medarbeidere og oppfordrer både nyutdannede med relevant utdanning og erfarne revisorer til å søke. Vi tilbyr gode framtidsmuligheter for de rette kandidatene. … Les mer » “Vi er i sterk vekst. Til våre kontorer i Namsos og Steinkjer søker vi medarbeidere til revisjon og rådgivning”

0 comments

Revisorgruppen Fjordane søker revisormedarbeider

Spennende mulighet i mindre revisjonsbyrå i vekst. Revisorgruppen Fjordane er i sterk vekst og er derfor på jakt etter en ny medarbeider for å styrke sitt team. Stillingen vil bli tilrettelagt din kompetanse og er du allerede statsautorisert/registrert revisor eller en erfaren økonom, vil det være store muligheter for spennende oppgaver innen utvikling av avdelingene. Er du nyutdannet vil det i første omgang bli lagt vekt på å utvikle deg innen revisjonsfaget, med mulighet for … Les mer » “Revisorgruppen Fjordane søker revisormedarbeider”

0 comments

Revisorgruppen Drammen søker Revisor/Manager

Lei av høyt abeidspress og pendling? Revisorgruppen Drammen søker etter en initiativrik og ambisiøs statsautorisert eller registrert revisor som ønsker å bidra til firmaets videre vekst. Firmaet er i sterk vekst og du vil få en unik mulighet til å bidra til, og påvirke videre veivalg. For rett kandidat kan det bli aktuelt med partnerskap. Firmaet har i dag 9 ansatte og jobber både med revisjon og regnskapstjenester. Arbeidshverdagen preges av en lett og uformell … Les mer » “Revisorgruppen Drammen søker Revisor/Manager”

0 comments

Revisorgruppen Orkla Trøndelag AS opplever en økt oppdragsmengde. Vi ønsker å utvide vår faglige ekspertise og søker erfarne revisormedarbeidere.

Vi søker to nye medarbeidere med erfaring som revisor. Om du kan tenke deg å jobbe med ordinær revisjon og gi konsulentbistand innen selskapsrett og skatterett, kan det tenkes at du passer godt inn hos oss. For riktig kandidat kan en stilling som teamleder også være aktuelt. Revisorgruppen Orkla Trøndelag AS er godt etablert i Trøndelag. Hovedtyngden av våre kunder er små og mellomstore selskaper i Trøndelagsfylkene. Vi kjenner godt til lokale utfordringer og en … Les mer » “Revisorgruppen Orkla Trøndelag AS opplever en økt oppdragsmengde. Vi ønsker å utvide vår faglige ekspertise og søker erfarne revisormedarbeidere.”

0 comments

Revisorgruppen Oslo AS søker revisor

Vi vokser og søker etter en ny revisor til vårt kontor.  Vi søker medarbeider som har praksis fra revisjon/regnskap er statsautorisert/registrert revisor eller har annen relevant bakgrunn er strukturert, utadvendt og kontaktskapende har evne til å omgås og samarbeide med andre mennesker på en positiv måte har godt humør og er serviceinnstilt har evne til å arbeide både selvstendig og i team nyutdannede oppfordres også til å søke  Vi tilbyr variert og selvstendig arbeid faglige … Les mer » “Revisorgruppen Oslo AS søker revisor”

0 comments