Karriere

Liker du tall og mennesker?

Rg er alltid på jakt etter dyktige, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere som kan takle hektiske arbeidsdager med utfordringer og muligheter. Vi tilbyr gode arbeidsmiljøer, varierte kundeoppdrag og legger stor vekt på faglig utvikling og selvstendighet. Vi søker medarbeidere som i tillegg til den faglige kompetansen, har gode kommunikasjonsevner og ser verdien av å bidra til et godt fagmiljø til det beste for våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger.

Er du nyutdannet revisor, erfaren revisor med eller uten egen portefølje, er du en interessant person for oss. Har du noen spørsmål ta kontakt med ditt lokale kontor eller ønsket arbeidssted i dag.

Ta kontakt

Revisorgruppen Drammen søker Revisor/Manager

Lei av høyt abeidspress og pendling? Revisorgruppen Drammen søker etter en initiativrik og ambisiøs statsautorisert eller registrert revisor som ønsker å bidra til firmaets videre vekst. Firmaet er i sterk … Les mer » “Revisorgruppen Drammen søker Revisor/Manager”

0 comments

Revisorgruppen Orkla Trøndelag AS søker erfarne revisormedarbeidere

Orkla Revisjon AS og Revisorgruppen Trøndelag AS fusjonerer, under nytt navn: Revisorgruppen Orkla Trøndelag AS. Det skaper muligheter – for oss, for kundene våre og for nye medarbeidere. Vi er … Les mer » “Revisorgruppen Orkla Trøndelag AS søker erfarne revisormedarbeidere”

0 comments

Revisorgruppen Namdal AS søker revisormedarbeider

Til våre kontorer i Namsos og Steinkjer søker vi revisormedarbeider. Vi tilbyr gode framtidsmuligheter for den rette kandidaten.  Som revisormedarbeider hos oss får du interessante arbeidsoppgaver innen ulike bransjer. Arbeidsoppgavene … Les mer » “Revisorgruppen Namdal AS søker revisormedarbeider”

0 comments

Revisorgruppen Oslo AS søker revisor

Vi vokser og søker etter en ny revisor til vårt kontor.  Vi søker medarbeider som har praksis fra revisjon/regnskap er statsautorisert/registrert revisor eller har annen relevant bakgrunn er strukturert, utadvendt … Les mer » “Revisorgruppen Oslo AS søker revisor”

0 comments