Karriere

Liker du tall og mennesker?

Rg er alltid på jakt etter dyktige, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere som kan takle hektiske arbeidsdager med utfordringer og muligheter. Vi tilbyr gode arbeidsmiljøer, varierte kundeoppdrag og legger stor vekt på faglig utvikling og selvstendighet. Vi søker medarbeidere som i tillegg til den faglige kompetansen, har gode kommunikasjonsevner og ser verdien av å bidra til et godt fagmiljø til det beste for våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger.

Er du nyutdannet revisor, erfaren revisor med eller uten egen portefølje, er du en interessant person for oss. Har du noen spørsmål ta kontakt med ditt lokale kontor eller ønsket arbeidssted i dag.

Ta kontakt

Revisorgruppen Fjordane søker revisormedarbeider

Spennende mulighet i mindre revisjonsbyrå i vekst. Revisorgruppen Fjordane er i sterk vekst og er derfor på jakt etter en ny medarbeider for å styrke sitt team. Stillingen vil bli … Les mer » “Revisorgruppen Fjordane søker revisormedarbeider”

Revisorgruppen Orkla Trøndelag AS opplever en økt oppdragsmengde. Vi ønsker å utvide vår faglige ekspertise og søker erfarne revisormedarbeidere.

Vi søker to nye medarbeidere med erfaring som revisor. Om du kan tenke deg å jobbe med ordinær revisjon og gi konsulentbistand innen selskapsrett og skatterett, kan det tenkes at … Les mer » “Revisorgruppen Orkla Trøndelag AS opplever en økt oppdragsmengde. Vi ønsker å utvide vår faglige ekspertise og søker erfarne revisormedarbeidere.”

Revisorgruppen Oslo AS søker revisor

Vi vokser og søker etter en ny revisor til vårt kontor.  Vi søker medarbeider som har praksis fra revisjon/regnskap er statsautorisert/registrert revisor eller har annen relevant bakgrunn er strukturert, utadvendt … Les mer » “Revisorgruppen Oslo AS søker revisor”