Karriere

Liker du tall og mennesker?

Rg er alltid på jakt etter dyktige, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere som kan takle hektiske arbeidsdager med utfordringer og muligheter. Vi tilbyr gode arbeidsmiljøer, varierte kundeoppdrag og legger stor vekt på faglig utvikling og selvstendighet. Vi søker medarbeidere som i tillegg til den faglige kompetansen, har gode kommunikasjonsevner og ser verdien av å bidra til et godt fagmiljø til det beste for våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger.

Er du nyutdannet revisor, erfaren revisor med eller uten egen portefølje, er du en interessant person for oss. Har du noen spørsmål ta kontakt med ditt lokale kontor eller ønsket arbeidssted i dag.

Ta kontakt

Revisorgruppen Østfold søker revisor/revisormedarbeider

Revisorgruppen Østfold har vært etablert i Østfold i 25 år som et veldrevet mellomstort revisjonsselskap, med interessante kunder og et sterkt fagmiljø. Vi har hatt stor stabilitet både blant ansatte, … Les mer » «Revisorgruppen Østfold søker revisor/revisormedarbeider»

Til vårt kontor i Drammen søkes Revisor

Revisorgruppen Drammen AS er et lokaleid revisjonsselskap, tilknyttet Revisorgruppen. Vi har revisjonsselskap og regnskapskontor i samme lokaler med til sammen 9 ansatte. Selskapet har en bred revisjonsportefølje innen varierte bransjer. … Les mer » «Til vårt kontor i Drammen søkes Revisor»

Revisorgruppen Fjordane søker revisormedarbeider

Spennende mulighet i mindre revisjonsbyrå i vekst. Revisorgruppen Fjordane er i sterk vekst og er derfor på jakt etter en ny medarbeider for å styrke sitt team. Stillingen vil bli … Les mer » «Revisorgruppen Fjordane søker revisormedarbeider»