revisorgruppenoslo

Velkommen til Revisorgruppen Oslo AS !

Revisorgruppen Oslo AS er en videreføring av de tradisjonsrike revisjonsvirksomhetene drevet av Revisorgruppen Abrahamsen & Løken AS og Revisorgruppen FMØ DA i kontorfellesskap «Bak Slottet» i Oslo.

Den overordnede målsettingen for vår virksomhet er å skape kundetilfredshet – med utgangspunkt i kundens eget behov. Våre største konkurransefortrinn er tilgjengelighet, raske og gode tilbakemeldinger og et høyt servicenivå.

Vår virksomhet omfatter revisjon og rådgivning innen regnskap, skatt, avgift og selskapsrett. I tillegg utfører vi enkle bokføringsoppdrag.

Gjennom løpende oppdatering for alle våre revisorer og det faglige samarbeidet i Revisorgruppen søker vi å sikre en høy faglig kvalitet på vårt arbeid til glede og nytte for våre kunder.

Vi har kunder av ulik størrelse innen de fleste bransjer, selskapsformer og organisasjonstyper. Våre kunder er hovedsakelig lokalisert i Oslo og Akershus, men vi har også oppdrag mange andre steder i landet.

Via Revisorgruppen sitt medlemskap i UHY International – en global sammenslutning av uavhengige revisjons- og konsulentselskaper – kan vi bistå med verdifull kontakt/hjelp ved etablering av virksomhet i utlandet.

Har du behov for bistand innenfor noen av våre fagområder – er du når som helst velkommen til en uforpliktende samtale.

Hva kan vi gjøre for deg ?